Menu Sluiten

Teambuilding Coronaproof


Teambuilding coronaproof

Momenteel en dit zal nog een tijdje duren is het belangrijk dat een geslaagde teambuilding in de eerste plaats coronaproof is. De bedoeling van elke werkgever is om de teamgeest te bevorderen en zeker niet om medewerkers ziek te maken. Daarom is het noodzakelijk dat elke teambuilding activiteit, bedrijfsevenement en incentive op een veilige manier kan doorgaan.

Een teambuilding die coronaproof is neemt alle veiligheidsmaatregelen in acht en houdt rekening met de vereiste veiligheidsafstand.

De organisator van Coronaproof teamevents zal  een teambuilding activiteit steeds organiseren met respect voor de toepassing van alle wettelijke coronaregels. Voor alle deelnemende teams of individuen zullen er alcohol-gels voorzien worden ene alle benodigde materialen en toestellen zullen ontsmet worden. Uiteraard zal een goed eventbureau eveneens wegwerpmondmaskers voorzien en de teambuilding voornamelijk organiseren in kleinere teams zodat de socialdistancing regels zeker in acht genomen worden.

Info over teambuilding coronaproof

Kundigheid over Teambuilding coronaproof

Er zal ook aandacht besteed worden aan alle sanitaire maatregelen zodat de deelnemers aan een teambuilding steeds een veilig gevoel hebben.

Het is zeker geen probleem om coronaproof formules zoals een escape game, city game, outdoor game of climate game te organiseren. Met een beetje creativiteit kom je al heel ver en bedrijfsevenementen op maat worden coronaproof uitgewerkt en georganiseerd. Eventbureaus werken heel flexibel en kwaliteitsvol en hebben intussen meerdere corona proof groepsspellen en corona proof teambuilding activiteiten ontwikkeld.

Een teambuilding georganiseerd in een met buitenlucht geventileerde ruimte en met respect voor het bewaren van de veiligheidsafstand tussen individuen, is perfect organiseerbaar en heel veilig.

Aarzel dus niet om beroep te doen op gespecialiseerde evenementenbureaus en laat een geplande teambuilding zeker doorgaan. Er bestaat immers geen betere manier om de teamgeest van je medewerkers een boost te geven!

Meer info over teambuilding coronaproof nu op www.perfectplusevents.com.

Tags

Teambuilding Coronaproof |