Menu Sluiten

Outdoor Teambuilding


Outdoor teambuilding

Informatie over outdoor teambuilding:

Er zijn verschillende outdoor teambuilding activiteiten die u met uw groep kunt uitvoeren. U kunt een buddy wandeling maken of met andere werknemers samenwerken en vragen stellen om elkaar beter te leren kennen. Deze activiteiten zijn ideaal voor kleine groepen en vragen weinig tijd. U kunt zelfs een yogales houden in het midden van het park bij zonsopgang en zonsondergang, zodat uw team een gezonde dosis frisse lucht krijgt.

Hier zijn nog enkele suggesties voor teambuilding in de buitenlucht:

Geocaching is een activiteit waarbij teamwork komt kijken. Je hebt veel ruimte en een GPS nodig om het te laten werken. Deelnemers reiken hun handen uit en proberen elkaars handen vast te houden terwijl ze proberen de knoop te ontwarren zonder elkaars handen los te laten. Dit helpt de deelnemers elkaars gedachtes te respecteren en samen te werken om het probleem op te lossen.

Een paintballspel is een leuke activiteit die aanpassingsvermogen en teamwork vereist, wat belangrijke vaardigheden zijn voor elke groep. Info over outdoor teambuilding

Sterke info over Outdoor teambuilding

Kickball spelen is een andere outdoor teambuilding activiteit die kan helpen uw team te binden. In tegenstelling tot de gebruikelijke indoor versie, is kickball een sport die door iedereen in een groep gespeeld kan worden. Als u niet beschikt over een lokaal park, kunt u een kickball competitie organiseren.

De regels zijn gemakkelijk te begrijpen en je kunt zoveel wedstrijden spelen als je wilt. U kunt ook spelen op het honkbalveld van uw stad, als u er een heeft.

Een van de beste outdoor teambuilding activiteiten is een velddag. Dit evenement omvat fysieke uitdagingen zoals een mud run of een mountainbike tocht. U kunt ook picknicken als u dat wilt.

U kunt ook een lijst met doelen voor uw teamleden opstellen. Je kunt bijvoorbeeld een bucketlist van dromen maken door hen te vragen een bucketlist te maken. Deze activiteit kan je helpen om elkaar beter te begrijpen.

Touwenparcours zijn een populaire outdoor teambuilding activiteit. Het doel van een touwenparcours is om deelnemers uit te dagen met fysieke uitdagingen, zoals balanceren op een wip of met een heel team op een klein vierkant passen.

Sommige touwenparcours zijn voorzien van avontuurlijke elementen, zoals zip lijnen, boomhutten, en hoge bruggen. Het doel van een touwenparcours is om teamleden aan te moedigen om samen hun angsten te overwinnen en vertrouwen te ontwikkelen tussen medewerkers.

Meer info over outdoor teambuilding nu op perfectplus.be.

Tags

Outdoor Teambuilding |