Menu Sluiten

Escapegames


Escapegames

Escapegames of een ontsnappingsspel is tegenwoordig een leuke vorm van teambuilding. Het grote voordeel is dat elke collega of medewerker er kan aan deelnemen. Er is geen enkele voorkennis vereist en je dient er ook geen sportieve atleet voor te zijn.

In tegenstelling tot wat men wel eens denkt, zit men bij een escape game niet noodgedwongen opgesloten in een ruimte die op slot is.

Integendeel, je kan een escapegame zowel in het midden van de stad als het bos organiseren.

Er zijn meerdere event bureaus die gespecialiseerd zijn in de organisatie. Overleg en teamwork maar eveneens spanning gekoppeld aan een hoog fun gehalte staat centraal bij de organisatie van een spannende escape game. Vaak dien je binnen een bepaalde tijdsspanne raadsels op te lossen of een route te volgen om enkele vraagstukken te ontcijferen. Ook cryptische codes en mysterieuze enigma’s oplossen behoren tot het concept om zo snel mogelijk te ontsnappen.

Info over escapegames

Wat je wil weten over Escapegames

Escape games worden georganiseerd op maat afhankelijk van de verwachtingen en doelstellingen. Met behulp van een Ipad kunnen de deelnemers aan een escape game de vaak raadselachtige vraagstukken oplossen. Ook een interactief plan van de omgeving maakt vaak deel uit van de opdracht.

Kortom, dit spannend teamconcept is een ideale teambuilding en op elke locatie te organiseren.

Samengevat is het een unieke teambuilding activiteit die garant staat voor samenwerking, overleg, spanning en plezier. Super originele opdrachten en puzzels waardoor je, je geen minuut verveelt. Een escapegame is een spelconcept met verrassende elementen en een unieke teambuilding ervaring die je niet snel zal vergeten.

Meer info over escapegames nu op www.perfectplusevents.com.

Tags

Escape Room Teambuilding | Escapegames Teambuilding | Escapegames |