Menu Sluiten

Smartcity Games


Smartcity games

Een city game, smartcity game of stadsspel is een unieke gelegenheid om een stad te ontdekken op alle gebied. Bedrijven organiseren tegenwoordig meer en meer een city game als vorm van teambuilding. Het grote voordeel is dat elke medewerker er kan aan deelnemen en je vaak in team dient te werken.

Je hoeft geen specifieke voorkennis voor te hebben en dient niet sportief noch lenig te zijn.

Bovendien kan het aangepast worden aan alle leeftijden. Een city game is als het ware een mix van gezonde nieuwsgierigheid, samen iets ontdekken en bevordert bovendien de culturele- en geschiedkundige kennis van elk individu. Door te stad te ontdekken, leer je bezienswaardigheden kennen, leer je verhalen uit het verleden, het heden en een stukje de toekomst kennen en het geeft je eveneens de kans om een ganse resem interessante weetjes te kennen.

De meeste city games of smartcity games zijn veelzijdig.

Meestal dien je raadsels op te lossen en enkele opdrachten te vervullen. Als team of als individu neem je het uiteraard tegen elkaar op. En de moderne technologie zoals Ipad en Smartphone helpt je bij het ontrafelen van een ganse boelgeheimen. Maar ook op een oude traditionele wijze met pen en papier in de hand kan een stadsspel heel geslaagd zijn.

Info over smartcity games

Kundigheid over Smartcity games

Alhoewel de meeste bedrijven gewonnen zijn voor een interactief stadsspel met GPS. En vaak komt er ook wat creativiteit aan te pas net zoals foto-opdrachten en typische locatie vragen.

Een city game is de ideale manier om een stad te ontdekken in al zijn facetten. Er zijn event bureaus die enorm gespecialiseerd zijn in stadsspelen en zorgen voor een goedgeorganiseerde en professionele begeleiding.

De gezonde competitie tussen de verschillende teams wordt aangewakkerd door de leuke opdrachten. Kortom, je mag gerust stellen dat een smartcity game of stadsspel een unieke manier is om als onderneming je teambuilding te doen slagen.

Meer info over smartcity games nu op www.perfectplusevents.com.

Tags

Interactief Stadsspel | Smartcity Games | Stadsspel Organiseren |