Menu Sluiten

Interactieve Games


Interactieve games

Informatie over interactieve games:

Een geweldige manier om interactieve games te ontwerpen is door gebruik te maken van een populaire televisieshow. Door u te laten inspireren door televisieshows kan u originele en interactieve games opstellen die uw medewerkers ook snel gaan begrijpen sinds zij de desbetreffende televisieshow al zullen kennen.

Of u nu op zoek bent naar een leuk spel voor een personeelsbijeenkomst of een bedrijfsretraite, er zijn vele mogelijkheden voor interactieve games. Vaak worden interactieve games verkozen in teambuilding sinds deze voor een goede teamsfeer zorgen met een gezonde dosis competitie.

Het algemene team wordt dan gesplitst in kleinere groepen die samen werken om de games te winnen.

Info over interactieve games

Het laatste nieuws over Interactieve games

Zodra de deelnemers subgroepen hebben toegewezen gekregen, moeten ze beslissen over de kenmerken van elke groep. Deel elk teamlid in op basis van hun interesses en persoonlijkheidstypes. Probeer vooroordelen te vermijden bij het bepalen van de subgroepen. Bij het opstellen van de kleine teams voor de interactieve games, is het belangrijk te zorgen dat de groepen gelijk verdeeld zijn.

Een observatiespel kan een geweldige manier zijn om teams samen te brengen.

Het helpt mensen om elkaars persoonlijkheden en werkstijlen te leren kennen. Bovendien kan het een uitstekende ijsbreker zijn. Tijdens het spel moeten de teamleden een fictief probleem bedenken om op te lossen. Het probleem kan een theoretisch product zijn, een raadsel, of een ontwerpuitdaging.

Zodra de groep het eens is over het fictieve probleem, wordt de deelnemers gevraagd te brainstormen over gedachtes.

De teamleden moeten als een eenheid werken. Wanneer teamleden zich in een serieuze werkomgeving bevinden, zullen zij waarschijnlijk leiderschapsrollen op zich nemen. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat alle leden goed bij elkaar passen. Anders zal het spel niet erg interessant zijn.

Een goede teambuildingoefening zal de deelnemers helpen hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen en hun relatie met elkaar te verbeteren. Probeer niet zelf de beslissing te nemen; dat moet door het team worden gedaan.

Meer info over interactieve games nu op perfectplus.be.

Tags

Interactieve Games |